duminică, 4 octombrie 2009

Noaptea înfricoşătoare


Capitolul 1
            Într-o noapte, cu luna plină, o fetiţă, pe nume Karanda, se plimba în pădure. Pe cerul intunecat sclipeau mii de ochi de liliac, în baltă erau crocodili şi pe jos erau şerpi. Fetiţă îşi rodea unghiile de frică. A ajuns la o peşteră şi hotărî să intre în ea. Acolo era un vampir. Vampirul spunea:
            - Vambi – bambi – zambi – tranghi – loni – voni …
            Karanda se înfricoşă de ce văzu!
            Fetiţă a ieşit repede din peşteră, dar afară era un dragon care scuipa foc. Karanda a fugit repede spre casă. Pentru că afară era întuneric şi ceaţă, ea s-a culcat în pădure. Vampirul s-a dus la Karanda şi a muşcat-o de gât.
            Karanda s-a transformat în vampiriţă şi s-a îndrăgostit de vampir.

Capitolul 2
            Vampirul şi Karanda s-au căsătorit. Karanda a devenit Karanda Vampiriţa Vodis, aşa cum pe soţul ei îl chema Vampirul Vodis. Au trecut câtiva ani şi Vamiriţa a născut un băieţel, pe care l-a numit Noro Vodis. Cand a crescut spunea:
            -  Tata Lulu, mama Karandiţa, eu No.
            Cand a ajuns în clasa I, a mers în excursie în pădurea întunecată. În pădure era doar noapte, fără zi. Noro s-a pierdut în acea pădure, aşa cum s-a pierdut şi mama lui. În acea zi ningea şi Noro era îmbrăcat în tricou şi pantaloni scurţi. Noro a îngheţat de frig şi a murit.
            Karanda a aflat că Noro a murit şi a plâns continuu o noapte şi o zi.
Alexandra Romaneţ
2008


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.